Hemstädning Sollentuna

Vi städar ditt hem med skinande rent resultat | 076-28 28 402

Priser

Anlita oss på Galu Cleanservice för hemstädning i Sollentuna. Här är priserna för våra olika hemstädningsabonnemang.

Hemstädning Small – 150 kr/timme inkl. moms efter RUT-avdrag

Från 450 kr/månad

Smallpaketet passar för dig som gärna tar hjälp med städningen en gång i månaden. Du kanske städar regelbundet själv men känner att du inte riktigt hinner med att ta badrummet ordentligt, inte orkar städa köket så noga eller helt enkelt tycker att hjälp en gång i månaden känns som det rätta valet för dig.

Du kan när som helst ändra ditt abonnemang om du skulle känna att du vill ha städning oftare eller om du tycker att skulle vara bra med någon timme till.

 

Hemstädning Medium –  130 kr/ timme inkl. moms efter RUT-avdrag

Från 780 kr/mån

Mediumpaketet är det vanligaste bland mina kunder och det ger en väldigt prisvärd städning som håller ditt hem i toppskick utan att det går så länge mellan städtillfällena.

Du kan anpassa antalet timmar så att det passar dina krav och kan när som helst ändra ditt abonnemang till Small eller Large.

 

Hemstädning Large –  120 kr/ timme inkl. moms efter RUT-avdrag

Från 1560 kr/mån

Largepaketet är för dig som tar din städning riktigt seriöst. Med Hemstädning Large får du ditt hem städat varje vecka precis efter dina önskemål och kan släppa det helt i mina händer. I detta paket kan vi baka in allt som behövs i din städning såsom fönsterputs samt anpassad städning och storstädning.

Du kan när som helst ändra ditt abonnemang om det skulle vara så att du inte längre är i behov av städning varje vecka.

 

Hör av dig till oss när du behöver hjälp med hemstädning